S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » Doplnky výživy » 3D Protein 1,8kg Reflex Nutrition


        

3D Protein 1,8kg Reflex Nutrition

 

Externý sklad


0x
Číslo produktu: 2A07
Výrobca: Reflex Nutrition
Príchuť
Naša cena bez DPH : 45,82 €
Naša cena s DPH (20 %):
54,98 €

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

3D Proteín

Nástupca Peptide Fusion je tu a svojho legendárneho predchodcu dokonca prekonáva!

3D Protein od Reflex Nutrition je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10. Vznikol tak doslova úplne nový typ vysoko kvalitného viaczložkového proteínu ponúkajúceho výnimočné výživové parametre a 78% obsah bielkoviny u všetkých príchutí - žiadny iný viaczložkový proteín s týmto zložením nič také ponúknuť nemôže.


Hlavné benefity produktu:
 

Obsah troch unikátnych zdrojov proteínu: natívne srvátkové bielkoviny, micelárneho kazeínu a izolátu vaječné bielkoviny v ideálnom pomere 45:45:10

Tri rôzne fázy trávenia: pomalá, stredná a rýchla

78% obsah bielkoviny u všetkých príchuťou

Obsah troch typov priateľských probiotík

Natívne srvátkový proteín a kazeín z mlieka od kráv z európskych chovov živených výhradne trávou = maximálna možná účinnosť a čistota


45% Natívne srvátkový proteín

Rýchlo uvoľňovaný proteín, ktorý je bezprostredne trávenie a do tela sa tak takmer okamžite dostávajú potrebné živiny. Pochádza z mlieka z európskych chovov živených výhradne trávou a vďaka natívne technológii ide o najčistejšie a najviac prírodné formu srvátkového proteínu, ktorá existuje. Je vo svojej prirodzenej, prírodou vytvorené a nedotknuté podobe z čerstvého mlieka.

U natívne technológia je najväčším umením extrakcia čistých srvátkových molekúl priamo z čerstvého mlieka bez poškodenia proteínu. Výhodou je tiež jedna pasterizácia - bežne sa pasterizuje dvakrát, kvôli čomu dochádza k denaturizaci proteínových molekúl. Celý proces spracovania navyše prebieha pri púhych desiatich stupňoch celzia.

Výroba proteínu Native Whey je bezpochyby jedným z najdrahších a časovo najnáročnejších spôsobov spracovania, špeciálne, keď musí prebiehať v súlade so striktné normou ISO9001. Preto si na neho môže technologicky trúfnuť len pár mliekarní na svete a práve preto ide o formu, ktorá je u proteínu tak vzácna, a ktorá prináša výsledky, aké by u bežného proteínu získaného zo srvátky neboli vôbec možné.

Native Whey obsahuje viac aminokyselín s rozvetveným reťazcom, až o 16% viac L-Leucínu, viac esenciálnych aminokyselín a skoro o 40% viac cystínu než bežný srvátkový proteín.

45% Micelárny kazeín

Micelárny kazeín je v tele trávenia pomaly, vďaka čomu zaisťuje postupný a stály prísun aminokyselín do krvného obehu. Rovnako ako natívny srvátkový proteín aj kazeín pochádza z európskych chovov - firma Reflex Nutrition nedováža mliečne alebo srvátkové produkty z USA, pretože je tam hojne rozšírené používanie rastových hormónov a antibiotík. Pri výrobe je takisto použitá ultra jemná filtrácia a nízke teploty pre zachytenie každé proteínové molekuly, ktorá sa v čerstvom mlieku vyskytuje, v jej prirodzenej a neporušenej podobe, zatiaľ čo sa vyfiltruje nepotrebný tuk a cukry. Výsledkom je čistý, nedenaturovaný, natívne micelárny kazeín špičkovej kvality.

10% Izolát vaječnej bielkoviny

Vaječné bielky sú vedľa srvátkového proteínu so svojou výživnou hodnotou 100 a stredne rýchlou dobou trávenia druhú surovinou na špici obľúbenosti priaznivcov kulturistiky a fitness po desaťročia. Izolát vaječnej bielkoviny už sa v proteínoch kvôli vysokej cene ako hlavná zložka nepoužíva, zároveň ale jeho kvality prekoná len máločo, a preto je obsiahnutý aj v 3D proteínu.

Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria

3D Proteín okrem trojfázové formula obsahuje priateľské baktérie druhov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Baktérie sú vypestované pomocou špeciálnej technológie, vďaka ktorej získavajú ochranu, ktorá zaisťuje, že sa do zažívacieho traktu dostanú nepoškodené.


Balenie:  1,8 kg


Dávkovanie:  rozmiešajte 35 g (približne 3 zarovnané 25 ml odmerky *) s 350 ml v shakeri alebo mixéri pre dosiahnutie jemnej konzistencie. Pre silnejšie, krémovejšia alebo intenzívnejšie chuť, rozmiešajte s menším množstvom vody alebo mlieka. Konzumujte 23 dávky denne. * odmerka sa počas transportu môže posunúť ku dnu. 

Upozornenie: Dodržujte odporúčaný postup dávkovanie! Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nenahrádza pestrú stravu. Skladujte v chlade a suchu. Po otvorení a použití vždy pevne zaskrutkujte viečko. Skonzumujte do 3 mesiacov od otvorenia alebo do dátumu minimálnej trvanlivosti. Môže obsahovať stopy kôrovcov, rýb a lepku.


Výživové údaje príchuť vanilla ice cream (vanilka):
 

výživové údaje

100 g

35 g *

Energetická hodnota

1475 kJ / 347 kcal

516 kJ / 122 kcal

Tuky
   Z toho nasýtené mastné kyseliny

0,6 g
 0,4 g

<0,5 g
 0,1 g

Sacharidy
   Z toho cukry

6,5 g
 2,5 g

2,3 g
 0,9 g

vláknina

2,0 g

0,7 g

bielkoviny

78 g

27 g

soľ

0,95 g

0,33 g

Bifidobacterium bifidum

600 000 000 KTJ

210 000 000 KTJ

Lactobacillus rhamnosus

600 000 000 KTJ

210 000 000 KTJ

Lactobacillus Acidophilus

600 000 000 KTJ

210 000 000 KTJ

* 1 dávka zodpovedá 35 g. Balenie obsahuje 51 dávok.
KTJ - Kolónia tvoriacich jednotiek v čase výroby

Zloženie: 3D proteínová zmes (95%) (45% micelárny kazeín , 45% natívne srvátkový proteín ), proteínový izolát ( vaječný bielok ) (10%), aróma, zahusťovadlo celulózová guma, sladidlá (sukralóza, steviol-glykozidy), farbivo karotény , LAB2PRO® probiotické kultúry ( Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus ), protihrudkujúca látka oxid kremičitý.

MDAwNmE4Z