S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

Úvod » Značky » Wolfberry » Čakankový sirup 550g


        

Čakankový sirup 550g

Skladom

 


0x
Číslo produktu: WY294
Výrobca: Wolfberry
Naša cena bez DPH : 4,63 €
Naša cena s DPH (20 %):
5,55 €

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Sladidlo novej generácie vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky vyniká mimoriadne vysokým obsahom prospešnej vlákniny a veľmi nízkym glykemickým indexom. Obsahuje až o 95% menej cukru a 45% menej kalórií v porovnaní s inými prírodnými sladidlami.

Ako používať sirup z čakanky
Čakankový sirup môžeme použiť nielen na sladenie studených či teplých nápojov, ale aj dezertov, sušienok, palaciniek, jogurtov, zmrzlín alebo piškótov. Je vhodný aj pre teplú kuchyňu pri pečení všetkých typov sladkého pečiva. A má ešte jednu úplne unikátnu vlastnosť. Je schopný čiastočne nahradiť aj pokrmový tuk. Použitím čakankového sirupu nedochádza len k zníženiu kalorickej hodnoty pečiva dané nahradením cukru, ale navyše dôjde aj k zníženiu energetickej hodnoty potravín nahradením pokrmového tuku, a to až zo sto percent! Keďže obsahuje až o 95% menej cukru ao 45% menej kalórií v porovnaní s inými prírodnými sladidlami (med, javorový sirup a pod.), je preto veľmi vhodný na použitie pri redukčnej diéte. Pokrmy pripravené s použitím čakankového sirupu vykazujú výrazne nižšiu energetickú hodnotu a pri pravidelnej konzumácii takto pripravených pokrmov dochádza k prirodzenému úbytku tukových zásob v tele. Sladivosť sirupu je zhodná so sladivosťou medu. Dávkovanie je teda zhodné ako pri sladení cukrom alebo medom, tj 1 lyžica sirupu zodpovedá 1 lyžici medu/cukru. Pri náhrade tuku v potravinách nahrádza 1g sirupu zhruba 4 g tuku. Čakankový sirup je vhodný aj pre deti. Je tiež odporúčaný klientom po antibiotickej liečbe, pretože má schopnosť prebiotickej podpory pri obnove črevnej mikroflóry po použití antibiotík. Pri náhrade tuku v potravinách nahrádza 1g sirupu zhruba 4 g tuku. Čakankový sirup je vhodný aj pre deti. Je tiež odporúčaný klientom po antibiotickej liečbe, pretože má schopnosť prebiotickej podpory pri obnove črevnej mikroflóry po použití antibiotík. Pri náhrade tuku v potravinách nahrádza 1g sirupu zhruba 4 g tuku. Čakankový sirup je vhodný aj pre deti. Je tiež odporúčaný klientom po antibiotickej liečbe, pretože má schopnosť prebiotickej podpory pri obnove črevnej mikroflóry po použití antibiotík.

Charakteristika
Čakanka obyčajná (Cichorium intybus) je rastlina patriaca do čeľade hviezdnicovité, niekedy tiež nazývané složnokveté. Je to vytrvalá až jeden meter vysoká bylina s tuhou stonkou. Kvitne od júla do októbra a jej kvety 3 až 4 cm široké sú obvykle jasne modré. Vďaka farbe kvetov pravdepodobne vznikol aj český názov tejto rastliny - "Čakanka", kedy modré kvety čakanky ľuďom pripomínali modré dievčenské oči, ktoré márne čakajú na návrat milého z vojny. Rastlinky je možné nájsť pomerne hojne vo voľnej prírode a to v okolí ciest, polí, lúk a strání. Čakanka obyčajná je veľmi cenenou liečivou bylinou ľudového liečiteľstva. Najznámejšie použitie sušeného koreňa je spracovanie do zdravej náhrady kávy - melty. Na spracovanie vo veľkom sa pestuje hlavne v Belgicku a Holandsku. Koreň čakanky je spracovávaný veľmi náročným procesom, ktorý je patentovo chránený. Základnou surovinou čakankového sirupu je kvapalina, ktorú tvorí hlavne oligofruktóza, vyrobená čiastočnou enzymatickou hydrolýzou z inulínu čakanky. Počas fermentácie vznikajú rôzne produkty, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a plynmi. Práve kombinácia účinkov fermentačného procesu a utvorených vedľajších produktov zvyšuje vstrebávaciu funkciu hrubého čreva pre vápnik. Konzumácia čakankového sirupu tak napomáha vstrebávaniu vápnika v ľudskom tele, pretože iba asi 30% vápnika, ktorý požijeme v potrave, je úplne absorbované organizmom. Zvyšok je z tela vylúčený. Vláknina obsiahnutá v extrakte z čakanky sa dostáva nestrávená až do hrubého čreva, kde je čiastočne alebo úplne fermentovaná črevnými baktériami. To napomáha k zlepšeniu činnosti čriev a vyprázdňovaniu. vyrobená čiastočnou enzymatickou hydrolýzou z inulínu čakanky. Počas fermentácie vznikajú rôzne produkty, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a plynmi. Práve kombinácia účinkov fermentačného procesu a utvorených vedľajších produktov zvyšuje vstrebávaciu funkciu hrubého čreva pre vápnik. Konzumácia čakankového sirupu tak napomáha vstrebávaniu vápnika v ľudskom tele, pretože iba asi 30% vápnika, ktorý požijeme v potrave, je úplne absorbované organizmom. Zvyšok je z tela vylúčený. Vláknina obsiahnutá v extrakte z čakanky sa dostáva nestrávená až do hrubého čreva, kde je čiastočne alebo úplne fermentovaná črevnými baktériami. To napomáha k zlepšeniu činnosti čriev a vyprázdňovaniu. vyrobená čiastočnou enzymatickou hydrolýzou z inulínu čakanky. Počas fermentácie vznikajú rôzne produkty, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a plynmi. Práve kombinácia účinkov fermentačného procesu a utvorených vedľajších produktov zvyšuje vstrebávaciu funkciu hrubého čreva pre vápnik. Konzumácia čakankového sirupu tak napomáha vstrebávaniu vápnika v ľudskom tele, pretože iba asi 30% vápnika, ktorý požijeme v potrave, je úplne absorbované organizmom. Zvyšok je z tela vylúčený. Vláknina obsiahnutá v extrakte z čakanky sa dostáva nestrávená až do hrubého čreva, kde je čiastočne alebo úplne fermentovaná črevnými baktériami. To napomáha k zlepšeniu činnosti čriev a vyprázdňovaniu. Práve kombinácia účinkov fermentačného procesu a utvorených vedľajších produktov zvyšuje vstrebávaciu funkciu hrubého čreva pre vápnik. Konzumácia čakankového sirupu tak napomáha vstrebávaniu vápnika v ľudskom tele, pretože iba asi 30% vápnika, ktorý požijeme v potrave, je úplne absorbované organizmom. Zvyšok je z tela vylúčený. Vláknina obsiahnutá v extrakte z čakanky sa dostáva nestrávená až do hrubého čreva, kde je čiastočne alebo úplne fermentovaná črevnými baktériami. To napomáha k zlepšeniu činnosti čriev a vyprázdňovaniu. Práve kombinácia účinkov fermentačného procesu a utvorených vedľajších produktov zvyšuje vstrebávaciu funkciu hrubého čreva pre vápnik. Konzumácia čakankového sirupu tak napomáha vstrebávaniu vápnika v ľudskom tele, pretože iba asi 30% vápnika, ktorý požijeme v potrave, je úplne absorbované organizmom. Zvyšok je z tela vylúčený. Vláknina obsiahnutá v extrakte z čakanky sa dostáva nestrávená až do hrubého čreva, kde je čiastočne alebo úplne fermentovaná črevnými baktériami. To napomáha k zlepšeniu činnosti čriev a vyprázdňovaniu. Vláknina obsiahnutá v extrakte z čakanky sa dostáva nestrávená až do hrubého čreva, kde je čiastočne alebo úplne fermentovaná črevnými baktériami. To napomáha k zlepšeniu činnosti čriev a vyprázdňovaniu. Vláknina obsiahnutá v extrakte z čakanky sa dostáva nestrávená až do hrubého čreva, kde je čiastočne alebo úplne fermentovaná črevnými baktériami. To napomáha k zlepšeniu činnosti čriev a vyprázdňovaniu.

Nutričné ​​hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 681 kJ/168 kcal; Tuky : 0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy : 9 g; z toho cukry: 9 g; Vláknina : 66 g; Bielkoviny : 0 g; Soľ : 0 g.

Zloženie
Extrakt z koreňa čakanky 100%.
Bez konzervantov a farbív. Neobsahuje lepok, laktózu ani arómy.

Skladovanie
Skladujte na chladnom a tmavom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.

Krajina pôvodu
Nemecko

Výrobca
Wolfberry sro, Bohunická 5, 619 00 Brno

Obsah
400ml/550g

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Najpredávanejše

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MWY3Mz