S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

Cviklové "pšenoto"

30.11.2020

Cviklové "pšenoto"

Zdravý a rýchly cviklový recept

Cviklové "pšenoto"

Veľmi jednoduchý a zdravý recept.

Suroviny(3-4 porcie): 300g pšena, 2 cvikly, 1 väčšia cibuľa, bryndza, soľ, čierne korenie, ghí maslo, olivový olej

Postup: Cviklu uvaríme do mäkka. Samostatne si uvaríme pšeno. Na panvici si rozohrejeme maslo ghí a olivový olej, opečieme cibuľku. Následne pridáme pšeno a cviklu(ošúpanú a nastrúhanú). Restujeme kým sa spoja chute. Môžeme podliať vývarom. Servírujeme s bryndzou alebo parmezánom

Maslo Ghí a iné kvalitné oleje/tuky nájdete aj v našej ponuke

Rubriky blogu

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZDNkYmY1MW