S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

Zázračné Ghí

30.11.2020

Zázračné Ghí

Prepúšťané maslo Ghí s dlhou tradíciou

Vedeli ste, že toto maslo má dlhoročnú tradíciou nielen u našich predkov, ale rovnako je veľmi využívané aj v indickej kuchyni? 

Obľúbené je najmä pre jeho všestranné využitie. Pri procese pomalého zahrievania a prepúšťania sú odstránené všetky zvyšné látky okrem tuku, a tak je vhodné aj pre alergikov. 

Jeho skladovanie ne vyžaduje chlad, pretože tuk samotný sa kazí mnoho násobne pomaľšie. 

Prepúšťaním získava vysokú bodu zápalnosti, a preto je veľmi vhodné na tepelnú úpravu pokrmov. 

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MzgxOTM5NW