S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

Zázračné Ghí

30.11.2020

Zázračné Ghí

Prepúšťané maslo Ghí s dlhou tradíciou

Vedeli ste, že toto maslo má dlhoročnú tradíciou nielen u našich predkov, ale rovnako je veľmi využívané aj v indickej kuchyni? 

Obľúbené je najmä pre jeho všestranné využitie. Pri procese pomalého zahrievania a prepúšťania sú odstránené všetky zvyšné látky okrem tuku, a tak je vhodné aj pre alergikov. 

Jeho skladovanie ne vyžaduje chlad, pretože tuk samotný sa kazí mnoho násobne pomaľšie. 

Prepúšťaním získava vysokú bodu zápalnosti, a preto je veľmi vhodné na tepelnú úpravu pokrmov. 

Rubriky blogu

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MDBmNGM5