Kešu maslo je lahoná pochúťka nielen pre milovnkov rastlinnej stravy. Nie náhodou sú kešu jedny z najobľúbenejších orechov. Ich jemnej nasladlej chuti je ľahké prepadnúť.
Použitie: Svoje miesto si nájdu v každej kuchyni ako nátierka na pečivo, banán, súčasť smoothie a dressingov, či nevyhnutná súčasť ázijskej kuchyne.
Nutričné hodnoty v 2 PL kešu masla(34g):
Kalórie: 200
Tuky: 16g
Sacharidy: 10g
Vláknina: 1g
Cukry: 2g
Bielkoviny: 6g
BENEFITY:
Zasýti. Kešu je komplexná potravina a jej nutričné zloženie zabezpečuje schopnosť zasýtiť telo na dlhšiu dobu.
Rastlinný zdroj bielkovín. Kešu maslo môže byť ideálnym spoločníkom a náhradou pre ľudí vyhýbajúcich sa živočíšnym bielkovinám.
Prírodný zdroj magnézia, medi a železa
Môže pomôcť so znižovaním cholesterolu.
Môže pomôcť so zrakom vďaka antioxidantom: luteín a zeaxanthin
V našej ponuky nájdete 100% naturálne kešu maslo či ochutené verzie ako Protein Cashew Coco
TIP: dávajte pozor na prepražené maslá. Nešetrné praženie znižuje hodnotu orieškov. Nápovedou môže byť príliš hnedá farba produktu a rovnako vôňa.