S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

Ovocie sušené mrazom

30.11.2020

Ovocie sušené mrazom

Najlepší spôsob konzervovania ovocia

Ovocie možno uchovávať viacerými spôsobmi, od sušenie, zavárania, mrazenia, až po sušenie mrazom. Práve tento spôsob sa ukazuje ako najefektívnejší vzhľadom na všetky aspekty a očakávania, ktoré od ovocia máme. 

Je to šetrný spôsob, ktorý uchováva na rozdiel od ostatných, ovociu prirodzenú farbu, arómu a takmer všetky nutričné výživové hodnoty. Zároveň však ovocie chráni pred skazením po veľmi dlhú dobu.  

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OTcxN