S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Ovocie sušené mrazom

30.11.2020

Ovocie sušené mrazom

Najlepší spôsob konzervovania ovocia

Ovocie možno uchovávať viacerými spôsobmi, od sušenie, zavárania, mrazenia, až po sušenie mrazom. Práve tento spôsob sa ukazuje ako najefektívnejší vzhľadom na všetky aspekty a očakávania, ktoré od ovocia máme. 

Je to šetrný spôsob, ktorý uchováva na rozdiel od ostatných, ovociu prirodzenú farbu, arómu a takmer všetky nutričné výživové hodnoty. Zároveň však ovocie chráni pred skazením po veľmi dlhú dobu.  

OWI3N